25 Ocak 2008 Cuma

ADA'CIM HEDİYEN İÇİN TEŞEKKÜRLER




UYUMAMAK İÇİN HER YOL DENENİR

ARDA KONSER VERİYOR

ARDA VE LEYDİ

MODAYA UYARIZ







Paşamız ilk defa babası ile birlikte ( bensiz ) berbere saç traşına gitti. Konu hakkında yorum yapmıyorum sadece bir dahakine ben de mi gitsem diye düşünüyorum. Ne dersiniz ????






İNADIM İNAT 2



Daha önceki yazılarımda oğluşumun ne kadar inatçı ve takıntılı olduğundan bahsetmiştim. Yeni takıntılarımız var artık. Gerçi bu uzun zamandan beri vardı ama bana artık gına geldi.


Bazen düşünüyorum ve anneler buradan soruyorum. Acaba çocuğunuzun poposuna bağladığınız bezin resimlerine dikkat eden kaç çocuk vardır ?


Ne demek mi istiyorum ? Şöyle ki : Arda'm bağladığım bezin üzerindeki resimlerin ne olduğunu her seferinde soruyor. " anne bu neli bez diye " ve eğer bezin üzerinde inek resmi var ise " inekli istemoooommm " diye avaz avaz bağırıyor.


Evet yanlış duymadınız. Oğlum inekli bez bağlatmak istemiyor. Nedenini o da bilmiyor. Çünkü inekleri ve sütü çok seviyor. Prima'ya yazı yazmayı düşünüyorum. Ya inek resimli bez üretmesinler ya da farklı bir inek resmi koysunlar.


İnek resimli bez enflasyonu yaşıyorum. 5 Numara inek resimli bezler maymun resimli bezlerle takas edilir. İlgilenenlere duyurulur.

YENİDEN MERHABA






Uzun bir aradan sonra yeniden merhaba. Bayram geçti, yeni yıl geldi de ilk 1 ayını bitirdik bile. Bu süre içinde çok yoğunduk bu yüzden buralara pek uğrayamadık.




Yeni yıla çok güzel ve eğlenceli girdik. Yeni yılı evimizde karşıladık. Anneannemiz, babaannemiz, amcamız, dayımız, teyzemiz hepimiz birlikteydik. Oğluşum çok mutluydu. O gün sanki geç yatacağını biliyormuş gibi öğle uykusunu tam 3 ,5 saat uyudu ve böylece gece saat 24 den sonra yattı daha doğrusu bayıldı.




Bu Arda'mın 3. yılbaşı kutlamasıydı aslında. Ama ilkinde daha 8 aylıktı ve dolayısı ile hiç bir şey anlamadı. İkincisinde de yeni yıla giremeden uyudu ve sadece süslediğimiz ağacı birkaç kere devirdi . Üstelik bundan da çok zevk aldı. Ama bu sene ağacımızı birlikte süsledik . O kadar hoşuna gitti ki eve gelen herkese, ( babasına bile günde 10 kere )" biz annemle süsledik beğendiniz mi " diye sorup durdu. Tabii aldığı hediyeler de cabası. Çok mutluydu, e o mutlu olunca biz de mutlu olduk.




Herkese tekrar mutlu, sağlıklı, huzurlu yıllar dileği ile