13 Mart 2008 Perşembe

EDRİNE GEZİSİ

Bu resim de Ara Güler'in bir fotoğrafına benzedi. Gerçi biz çarşaflı değiliz ama ....

Geçtiğimiz hafta Edirne'deydik. Füsun Teyze ve Erhan amcamızla çok güzel vakit geçirdik. Bu Arda'mın ikinci Edirne gezisi ama o zaman henüz 3 aylık olduğu için hiçbirşey hatırlamıyor tabii.

Gezdik, eğlendik, camileri ( özellikle Selimiye camii ) gezdik. Oyun parkları ( aslında şehir inanılmaz ucuz ) çok ucuz olduğu için çarpışan arabalarda çok fazla vakit geçirdik. Ancak bu eğlencemiz 2 gün sürdü. Çünkü canım oğlum çok hastalandı . Gezimizin kalan günleri Arda'mın ateşini düşürmek ve hastaneye taşınmakla geçti. Füsun teyzemizi bu konuda üzdük ve yorduk .


Herşey için tekrar çok teşekkürler
























































































NAZIM HİKMET KÜLTÜR MERKEZİ

Kadıköy Bahariye 'de " Sanatkarlar Sokağı " ismini taşıyan küçük bir sokak var. Bu sokakta minik şirin cafelerin yanı sıra yol boyunca yanyana sıralanmış arabalarda takılar, ahşap ve cam ürünler v.b. el emeği bir çok ürün sergilenmekte ve satılmakta. Bu sokağın sonunda ise " Nazım Hikmet Kültür Merkezi" mevcut. Yazlık ve kışlık bahçelerinde nefis pastalarından tadıp, kahvenizi yudumlarken dostlarınızla hoş sohbetler yapabileceğiniz oldukça nezih bir ortam. Arkasındaki köşk ise, kültür merkezi olarak kullanılmakta. Konferans salonları, tiyatro ve sergi salonları ayrıca çeşitli kurslar mevcut.