26 Şubat 2008 Salı

PARK SEZONUNU AÇTIK

Güneşli ve ılık, kuş cıvıltıları arasında Arda'mın " günaydın annem" diyen sesiyle güne başlamak ne kadar güzelmiş. Özlemişiz.... Yalancı baharmış aslında bu ama olsun yalancı da olsa bahar ..... Daha bir hafta önce kartopu oynuyorduk. İnanılmaz ama gerçek. Hoşgeldin bahar.....














25 Şubat 2008 Pazartesi

UMUT



Hayatta herşey bizim istediğimiz gibi gitmiyor.Kim bilebilir ki en kısa zamanımız olan yarınımızda neler yaşayacağımızı.10 yıl sonrasına dair planlar yapıp hayaller kuruyoruz. Gerçekleşmediği zaman da hayatın bize karşı ne kadar acımasız olduğunu düşünüp çoğu zaman kahrediyor, ağlayıp isyan ediyoruz kendimize , bu hayata.
Bazı şeylerin kader olduğunu, bizim de hatalarımız olduğunu, belki de elde edemediklerimizin ve kaybettiklerimizin sorumlusunun hayat değil de kendimiz olduğunu bilmiyor muyuz acaba ?
Bir çoğumuz şapkayı çıkarıpta önümüze koymaya nedense cesaret edemiyoruz. Gerçeklerden, kendimizle yüzleşmekten mi korkuyoruz acaba ?
Her gece yeni bir güne açılan bir kapı aslında. Bunu ne kadar biliyor ve ne kadar değerlendiriyoruz.Hayatımızın ne kadarını isteyerek , herşeyiyle, acısıyla tatlısıyla kabullenip tat almaya çalışıyoruz ?
Dedim ya hayat her zaman istediğimiz gibi gitmiyor. Bunu 7'den 70'e hepimiz yaşıyoruz.
Mutlu edeni bulmak, sevgi dolu hayatlara başlamak zorundayız. Her kötü olarak yaşadığımızı varsaydığımız olay yada olayların arkasında bizi bekleyen güzellikleri görelim.
Her gecenin ardından bir sabah, her karakışın ardından ılık bir bahar, geldiğini unutmayalım. Kendimizi ve hayatı sevelim.
Sevgiyle kalın...