22 Şubat 2008 Cuma

İNDİRİM BAŞLADI




Burası Kadıköy Bahariye caddesi. İndirimler başladı ,mağazalar tıklım tıklım . Ama bazı mağazalar var ki önünde kuyruklar oluşmuş ve ancak dışarı çıkan olursa içeriye girebiliyorsunuz. Artık yorumu size bırakıyorum.

21 Şubat 2008 Perşembe

YENİ HOBİMİZ BALIK TUTMAK


BENİM BİLGİZAAAR DA BİYAZ İŞİM VAR




Mutfakta ben, bilgisayarda da Birol ne zaman özgürce işimizi yapabileceğimizi merak ediyoruz doğrusu.

MUTFAKTAKİ YARDIMCIM




ANNE BEN KAYI ÇOK FEVDİM !!!!



























































Çok şükür sonunda tipi ve fırtına durdu. Hava soğuk ama heryer bembeyaz. Sabah saat daha 9. Ortalıkta kimsecikler yok. Kadıköy'de araba geçmiyor.
Birol'la birbirimize baktık ve hadi dedik.
Arda hemen " nereee gidoz" .
" Kartopu oynayacağız. "Garibim anlamadı ama bir yere gidiyoruz ya
" yaşasıııınnnn " diyerek çığlıklar atıyor. Kahvaltı bile etmeden ( karlar bozulmasın malum burası Kadıköy ) sıkı sıkı giyinip indik aşağıya. Aman Allahım. Ne büyük bir zevk ne eğlence.....
Karlara kendini atıp " imdaaaattt kuytayın beni" diye bağırmalar, karlarda emeklemeler, kartopu yapmaya çalışmalar, bu arada karın tadına bakmalar. Arda'yı seyretmekten biz doğru dürüst kartopu bile oynayamadık. Ama eve dönüş felaketti. Sanırım rıhtım inlemiştir. Martılar bile bu kadar bağıramaz. Eve zor çıkardık paşamızı. Öğlen uykusundan önce bir kar sefamız daha oldu. Bu seferki dönüş biraz daha hafif olaylıydı.
Neyse artık oğluşum karın ne olduğunu, kardan adamın nereden ve nasıl geldiğini öğrendi. Kar maceramız da burada sona erdi.







17 Şubat 2008 Pazar

KARDAN ADAM GELDİ YAŞASIN !!!!!










Yaşasın kar yağdı her yer bembeyaz oldu. Artık kardan adam gelebilir. Ama hava felaket ,tipi, fırtına burnumuzu pencereden çıkaramıyoruz. E söz de verdik . Arda paşamız bekliyor . Ne yapacağız ?
Demokrasilerde çare tükenmez. Cengaver anne alır eline pembe leğeni iner sokağa. Etraftaki insanların garip garip bakmasına aldırmadan arabanın üstündeki tazecik, yumuşacık karları doldurur sepete , bir koşu çıkar eve.
Arda 'mız çıklık çığlığa. Yaşasın kar geldi kardan adam da gelecek diye el çırpmalar, annem diye bacaklarıma sarılmalar.
Babamızın da yardımıyla kardan adamımızı yaptık sonunda muradımıza erdik.
Canım oğlum benim . Biz kardan adama gidemezsek kardan adam bizim evimize gelir değil mi ama ???